DISKO почистващи системи за машини за електронна обработка на информацията

Добре дошли на нашия DISKO уебсайт. След основаването на фирмата DISKO през 1984г. като частно предприятие, тя беше преобразувана в DISKO група през 2004г. и оттогава се изявява като иновативна организация, която поставя стандарти в областта на развитие, производство и продажба на висококачествени продукти за почистване и поддръжка. В допълнение на широката гама от стандартни почистващи продукти, които могат да бъдат намерени в продуктовия каталог, DISKO притежава и дългогодишен опит в разработването на почистващи продукти, отговарящи на специфичните изисквания на клиента. Тези продукти винаги специално се приспособяват към техническите изисквания на производителя и/или потребителя на оборудването. Почистващите продукти на DISKO понастоящем се доставят на голяма група потребители по целия свят.

Цели на DISKO групата

Стратегията на DISKO групата е да предложи на производителите, дистрибуторите и крайните потребители на електронно оборудване професионални решения за почистване и най-добрите почистващи продукти за профилактично техническо обслужване. Независимо дали се отнася за настолни компютри, лаптопи, сензорни екрани, принтери, копирни машини, POS терминали, банкомати, устройства за проверка на банкноти, автомати за продажба на билети, системи за паркинги или други подобни устройства, продуктите на DISKO винаги спомагат за намаляване на повредите и с това за спестяване на разходи. Освен това, те допринасят за създаване на чиста и хигиенична работна среда.

Качество на DISKO продуктите

Продуктите за почистване на DISKO са от най-високо качество и са разработени да отговарят на високите специфични изисквания за почистване на електронни уреди и/или техните съставни части. Някои от отличителните свойства на DISKO почистващите продукти, показващи изключителното им качество, са: силно антистатично и почистващо действие, изключително безвредни за околната среда, биоразградими, незапалими, не увреждат кожата, рентабилни при употреба. Поради специфичния състав на продуктите и използването на масло от портокалови кори, устройствата се почистват бързо, ефективно и без увреждане.

Допълнителна информация

DISKO групата работи съвместно с широка и постоянно растяща мрежа от професионални дистрибутори и партньори по целия свят. Това гарантира, че всеки получава много бързо коректна и важна продуктова информация. На този сайт ще намерите много подробно представяне на нашите стандартни продукти, както и много техническа информация. Също така, при поискване, ще ви предоставим технически листове и листове за безопасност. За въпроси, предложения и допълнителна информация, моля, свържете се с вашия дистрибутор или ни изпратете имейл на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
  • Hits: 467430