DISKO Solutions GmbH

Welkom op de website van DISKO. In de achterliggende jaren heeft de DISKO Groep zich ontwikkeld tot een toonaangevende en innovatieve organisatie op het gebied van de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige reinigings- en onderhoudsproducten voor hardware.
Naast een breed pakket aan standaard reinigingsproducten, welke in de DISKO productcatalogus te vinden zijn, heeft de DISKO groep een grote ervaring in het ontwikkelen van “customer made” reinigingsproducten. Deze producten zijn qua lay-out en/of technische specificaties maximaal afgestemd op de wensen en eisen van de hardwarefabrikant en/of eindgebruiker. DISKO reinigingsproducten worden momenteel geleverd aan uiteenlopende opdrachtgevers in vrijwel alle Europese landen. Sinds kort hebben de DISKO reinigingsproducten ook op de Amerikaanse markt hun intrede gedaan.

De missie van de DISKO groep

De strategie van de DISKO Groep is erop gericht om OEM’s, distributeurs en eindgebruikers van hardware professionele reinigingsoplossingen én de beste reinigingsproducten aan te bieden voor het (preventief) onderhoud van ondermeer PC’s, notebooks, (TFT)beeldschermen, printers, kopieerapparatuur, POS-terminals, geldautomaten, bankbiljetlezers, ticketautomaten, parkeersystemen en alle overig denkbare hardware op en rondom de werkplek. De DISKO producten dragen bij aan het verminderen van storingen, verhogen van de continuïteit en het verlagen van de (eerstelijns) onderhoudskosten. Daarnaast leveren de producten een bijdrage aan een schone, hygiënische en representatieve werkomgeving.

De kwaliteit van de DISKO producten

De DISKO reinigingsproducten zijn afgestemd op de hoge specifieke eisen die aan het reinigen van (onderdelen van) hardware gesteld worden en behoren in kwalitatief opzicht tot de top van de markt. Enkele kenmerkende kwaliteitsaspecten van de DISKO reinigingsproducten zijn: een uitstekende antistatische en antibacteriële werking, effectief reinigende werking, milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar, niet brandbaar, niet irriterend (veilig voor de gebruiker) en zeer zuinig in het gebruik. Door de specifieke samenstelling van de producten (o.a. de extractoliën uit de citrusvrucht) wordt een effectieve, grondige en snelle reiniging van hardware bewerkstelligd.

Meer informatie...

In vrijwel alle Europese landen wordt er samengewerkt met een uitgebreid netwerk van professionele distributeurs en partners. Zij kunnen ervoor zorgdragen dat u snel en correct wordt geïnformeerd over de DISKO producten.
Op deze website treft u tevens een uitgebreid overzicht, inclusief technische informatie, van onze standaard producten aan. Op verzoek zijn productinformatiebladen beschikbaar. Voor het aanvragen van nadere specifieke productinformatie en/of prijsopgaven kunt u contact opnemen met uw eigen distributeur of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Hits: 467419